'UDARNIČKI' DVOJAC OPER U AKCIJI

Sin državnog tajnika i HDZ-ov vijećnik pretukli mladića

13.12.2010 u 14:40

Bionic
Reading

'Udarnički' karlovački HDZ-ovski dvojac ponovno je u akciji. Željko Goršić, sin istoimenog tajnika u Ministarstvu obrane, i njegov prijatelj, HDZ-ov županijski vijećnik Danijel Trupković prebili su u noći sa subote na nedjelju 18-godišnjeg Marka Jovkovića u noćnom klubu Aastralis

'U posljednje vrijeme zbog studija rijetko izlazim, dok sam u Astralis došao s društvom nakon što smo slavili krstitke. Bilo mi je nešto loše, pa sam otišao u WC. Za mnom je ušlo četiri-pet ljudi i reklo mi da 'ovdje neće bljuvati klinci' i počeli me tući. Nisam ih poznavao i sigurno im se nisam ništa zamjerio. Kako mi je rekao prijatelj koji je vidio što se događalo, u društvu su bili Željko Goršić i Danijel Trupković', rekao je za KAportal Jovković te dodao da ga je tukao i neki Vogrinc.

Pretučeni mladić kaže da se nemilog događaja ne sjeća dobro, no sjeća se da su ga četiri ili pet mladića tukla dok nije pao na pod. Tada su ga počela cipelariti. Trenutno se liječi u bolnici u Karlovcu sa slomljenim nosom te brojnim hematomima po tijelu.

Podsjetimo, prije dvije godine u karlovačkom River pubu došlo je do incidenta kada su mladi HDZ-ovci u alkoholiziranom stanju, među njima Trupković, koji je tada bio predsjednik mladeži te stranke u Karlovcu, i Goršić, razbijali čaše i stolice, penjali se po stolovima i udarali po lusteru.

Prekršajni sud u Karlovcu proglasio ih je krivima, a prvooptuženi Željko Goršić i Danijel Trupković kažnjeni su i novčanom kaznom od 1.130 kuna. Goršić je izbačen iz stranke, no Trupković je postao županijski vijećnik.