POBJEDNIČKA FORMULA

SDP-ovci platili Amerikancu da im proda plan Milijana Brkića

27.04.2015 u 11:20

Bionic
Reading

SDP se ne planira olako odreći vlasti iako dobar dio javnosti već percipira predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka kao budućeg premijera. Uostalom, zbog toga je skupo plaćen i američki konzultant Alex Braun, a on, prema informacijama Jutarnjeg lista, smatra da je zaustavljen negativan trend i da je realna prednost HDZ-a pred SDP-om svega pet, šest posto, što je, vjeruje, dohvatljivo

Braun je u tom smislu predložio popunu mobilizaciju članstva za parlamentarne izbore, što znači da svaki član stranke ima zadatak na dan izbora mobilizirati članstvo i simpatizere za izlazak na njih, a to uključuje i zvanje birača da izađu na biračko mjesto.

Također bi SDP na svakom biračkom mjestu trebao imati svog čovjeka koji bi pratio izborni proces. Do sada to nije bio slučaj u sredinama u kojima SDP nema naklonjeno biračko tijelo.

Program zvuči gotovo jednako onome koji je za HDZ osmislio glavni tajnik ove stranke Milijan Brkić, a kojeg se ismijavalo kada je govorio da je nužna mobilizacija starih i nemoćnih na izborno mjesto. Sada američki konzultant prodaje SDP-u Brkićev proizvod.