SDP-OVCI NA FACEBOOKU

'Šalabahter-revolucija izabrala šefa mladih SDP-a'

07.07.2014 u 13:53

Bionic
Reading

Forum mladih SDP-a jučer je u Topuskom izabrao novo vodstvo. Na samoj sjednici uoči glasanja govor od petnaestak minuta održao je i predsjednik SDP-a Zoran Milanović koji je kazao kako želi da predsjednik Foruma bude osoba koja će podržati njega i njegovu Vladu

Međutim, dogodilo se suprotno; za predsjednika je izabran deklarirani antimilanovićevac Nenad Livun, kadar Davora Bernardića. Livun je pobijedio. Rezultat je bio 156:147, a budući da je sedam listića bilo nevažeće, pobjeda je tek za glas pripala Livunu.

Njegov izbor odmah je pokrenuo komentare među SDP-ovcima na Facebooku pa je tako Sabina Glasovac, predsjednica GO SDP-a Zadar, napisala kako je za nju moralni pobjednik Goran Grobotek, ali i dodala kako je 'šalabahter-revolucija opet učinila svoje i da će pojesti svoju djecu', piše ZD News

Potpredsjednik SDP-a i primorsko-goranski župan Zlatko Komadina izjavio je danas za HRT da su izbori bili demokratski te da ne vidi razloge da se iz njihovih rezultata iščitava podjela u stranci.

To je pobjeda demokracije u SDP-u, rekao je Komadina dodajući da ne vidi zašto opredjeljivanje između dva kandidata iščitavati kao podjelu.

Čim imate dva kandidata, uvijek se nešto podijeli, jedni su za jednoga, drugi su za drugoga, ja to ne gledam kao podjelu, gledam to kao opredjeljivanje ljudi, naših mladih kolega, između dva kandidata, izjavio je Komadina nakon tjedne konferencije za novinare.