NESTANAK ANTONIJE BILIĆ

Ronioci bez uspjeha pretraživali jezero Bilišane

  • Autor: VLM agencija
  • Zadnja izmjena 26.06.2011 15:48
  • Objavljeno 26.06.2011 u 15:24
Ronioci traže Antoniju Bilić

Ronioci traže Antoniju Bilić

Izvor: Pixsell / Autor: Dino Stanin/PIXSELL

Oko 9,30 sati, policija je ogradila područje prema akumulacijskom jezeru Bilišane gdje pet ronilaca pretraživalo jezero između Bilišana i Muškovaca koje se nalazi samo stotinjak metara od kuće koju je koristio Dragan Paravinja

Istovremeno nekoliko ronilaca pretražuje i kanal prema akumulacijskom jezeru.

U Bilišane je policija, podsjetimo, došla još prije pet dana kada je pretražila kuću strica Dragana Paravinje.

Policija je u potrazi za sedamnaestogodišnjom Antonijom Bilić pregledala i druge kuće u zaseoku Paravinje u kojem je osim Dragana živjelo još dvoje staraca, a pretraženo je i okolno područje.

Nešto prije 12,30 sati, ronioci su završili pretragu i napustili područje uz akumulacijsko jezero.

Ronioci i na jezeru Brljani na rijeci Krki

Pixsell

Pixsell

Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

'Naši službenici, interventni policajci, ronioci i drugi danas tijekom čitavog dana tragaju za tragovima i kod jezera Brljani na rijeci Krki, s obzirom na to da preko tamošnjeg mosta vodi cesta od Drniša prema Kninu. I dalje se istražuju drugi nalazi prikupljeni u istrazi proteklih dana', kaže Marina Mandić iz MUP-ova Odjela za odnose s javnošću.

U prvom dijelu dana, koliko je poznato, potraga nije donijela neke tragove koji bi upućivali na slučaj nestale 17-godišnje Drnišanke Antonije Bilić. Pretragu su na istom mjestu, uokolo strme zavojite ceste u kotlini u kojoj se nalazi jezero s gusto obraslom obalom, dan ranije su obavljala i 23 pripadnika HGSS-a potpomognuta dvama psima tragačima, no također nisu našli ništa sumnjivoga što bi moglo biti vezano uz ovaj slučaj.

'Za danas, ako nas ne pozovu, nemamo predviđenu nikakvu daljnju potragu. Analiziramo jučer prikupljene podatke', kazao je Anton Vukičević, voditelj šibenske podružnice HGSS-a.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi