A TO NIJE SVE...

Rijeka nastavlja s dovođenjem igrača - novi je Tomečak

06.06.2013 u 22:52

Bionic
Reading

Prvoligaš s Kvarnera očito se želi uključiti u borbu za vrh provligaške tablice, pa Kekovoj momčadi svakih par dana 'kapne' neko novo ime

Nakon Josipa Tadića, još je jedan (bivši) Dinamov nogometaš preslio pod stijene Kantride. Riječ je o Ivanu Tomečaku, a koji bi s 'bijelima' trebao potpisati dvogodišnji ugovor.

'Naravno da mi nije lako otići iz Dinama. Bio sam na rubu suza kad sam nakon pregovora napustio Maksimir. Dinamo je ipak moj klub, ali drago mi je što idem u tako dobar klub kao što je Rijeka', rekao je za 24 sata Ivan Tomečak.

Dinamo i Rijeka počeli su pregovarati u srijedu, a u četvrtak je Zdravko Mamić otišao na Kvarner zaključiti posao. Ivan Tomečak (23) je ovu vijest saznao dan prije vjenčanja, a s obzirom da je u Dinamu bio češće bio na klupi ili tribinama nego na travnjaku, onda mu ovo svkako može biti i nova stranica u igračkoj karijeri. Za Rijeku bi trebao biti pravo pojačanje. S boljim ugovorom nego u Maksimiru. Na godinu bi trebao zarađivati stotinjak tisuća eura.

No, kako se čini, Rijeka još ne misli stati s pojačanjima, a u opticaju su još tri 'zvučna' imena koja su igrala u MAXtv Prvoj ligi. A to su 'lokosi' Mate Maleš i Ivan Boras, te Nikola Pokrivač, koji je bio pod ugovorom s Dinamom, ali je dio sezone proveo u zaprešičkom Interu.