VRUĆA GLUMA

Rasplamsava se Hollandeova seks afera

10.01.2014 u 10:18

Bionic
Reading

Francuski tabloid Closer objavio je danas na naslovnici priču pod naslovom 'Tajna ljubav predsjednika', prema kojoj je François Hollande u vezi s glumicom Julie Gayet (41). Predsjednik je najavio pravne korake protiv magazina

Hollande je za AFP izjavio da se radi o 'povredi privatnosti' te najavio da će istražiti 'pravne korake' protiv magazina. Naglasio je da govori u vlastito ime, kao građanin, a ne kao predsjednik.

Tabloid je na sedam stranica objavio priču i fotografije o 'tajnoj aferi'. Priča se temelji na nekoliko fotografija na kojima je prikazan čovjek s kacigom kako ulazi u zgradu u Parizu. 'Oko Nove godine predsjednik je s kacigom na glavi otišao u glumičin stan i ondje proveo noć', stoji u objavi. Tabloid postavlja pitanje i o sigurnosti predsjednika. Naime navodno ga je pratio samo jedan tjelohranitelj koji je, kako otkriva Closer, 'otišao i po kroasane'.

Hollande je službeno u vezi s novinarkom Valérie Trierweiler nakon što je dugo živio sa socijalistkinjom Ségolène Royal, s kojom ima i četvoro djece.

Filmska i televizijska glumica Julie Gayet (41) još je u ožujku 2013. podnijela tužbu zbog glasina o njezinoj vezi s Hollandeom koje su se pojavile na internetu.