autorolej

Radničke karte u riječkom javnom prijevozu za travanj 50 posto jeftinije

27.03.2020 u 14:11

Bionic
Reading

Riječko Komunalno društvo Autotrolej smanjit će cijenu radničkih mjesečnih karata za travanj za 50 posto, priopćeno je u petak iz te gradske tvrtke

Ističu da prodaja karata za ostale kategorije korisnika nije omogućena jer je zbog izvanredne situacije vožnja autobusima dozvoljena isključivo osobama koje javni prijevoz koriste za odlazak na posao i povratak s posla.

'S obzirom na izvanrednu situaciju i smanjeni broj polazaka te na linije koje su namijenjene isključivo radnicima, Autotrolej za travanj snižava cijenu mjesečnih radničkih prava za 50 posto. To znači da mjesečne radničke karte koštaju upola manje. Tako mjesečna radnička karta za zonu 1 iznosi 138 kuna, za zonu 2 188,50 kuna, za zonu 3 iznosi 237,50 kuna, a za zonu 4 je 286 kuna'.

Prodaja karata po novoj cijeni počela je danas na kioscima Tiska i iNovina, dok će se od 30. ožujka karte prodavati i na prodajnom mjestu na Jelačićevu trgu, od 6,30 do 13 sati.

Kupnja karte na Jelačićevu trgu bit će moguća do 3. travnja, a do tada je moguć i povrat novca svim korisnicima koji su radničke karte za travanj kupili po punoj cijeni. Povrat novca moguć je isključivo na prodajnom mjestu na Jelačićevu trgu, bez obzira na mjesto kupnje karte.

Karte će se moći kupiti na kioscima uobičajeno, do 20. travnja, naveli su iz Autotroleja.