SPARTANSKA SEKS MAŠINA

Puno seksa u Ghost of Sparti

14.09.2010 u 10:00

Bionic
Reading

Za sve one kojima neopisiva količna nasilja u nadolazećem God of Waru nije dovoljna, tu su najave o besramnim scenama seksa

Kratos je, kao što vjerojatno znate, polubog koji se već tri puta poprilično zamjerio Olimpu. Novi nastavak pod imenom Ghost of Sparta igračima će nuditi relativno standardnu plejadu quick-time eventova, brutalnog i vrlo fluidnog sustava borbe te sasvim novu priču.

Međutim, ono što nas zanima nisu standardne stvari. Mi hoćemo guzice i sise. Hoćemo seks u igrama. Hoćemo, štajaznam, da se Kratos seksa sa ženama, komada kentaure i žonglira motornim pilama u istom trenu. SCE je potvrdio da ćemo komadati kentaure i mrčiti đevojke, dok motorne pile ostaju samo san. Samo san.

Uglavnom, ono što je garantirano je da ćemo se u Ghost of Sparta nagledati ženskih bradavica, s obzirom na to da je danas službeno objavljeno da će novi PSP God of War u sebi imati scene seksa. U njima ćete, kao i u trojci, i Chains of Olympus imati quicktime event u kojem zadovoljavate otprilike tri do sedam žena. Ono čemu se iskreno nadamo je da ćemo konačno vidjeti kako Kratos radi 'posao' (umjesto onog dosadnog micanja kadra ustranu kada akcija krene).

God of War: Ghost of Sparta izlazi 2. studenoga 2010. ekskluzivno na PSP platformi.

 

Kratos u 'akciji'