VIDEOIGRE ZA KUĆNE LJUBIMCE

Prva iPad igra za mačke

25.05.2011 u 11:21

Bionic
Reading

Na oduševljenje svih (dobro, skoro svih) mačaka, na iPadu se pojavila igra u kojoj love virtualne miševe

Mnogi igrači našli su se u situaciji da su nakon dvosatnog ili peterosatnog gaming maratona kraj svoje radne stolice opazili kućnog ljubimca koji je čitavo vrijeme strpljivo stajao uz svog gazdu i 'pazio na njega'. Za one luđake koji su se osjećali krivim što i njihov kućni ljubimac nema svoje igre, stiglo je rješenje.

 

Čitav svijet mačaka je na nogama!

 

 

Naime, nekoliko dosta domišljatih programera i dizajnera napravilo je iPad igru - za mačke. 'Dosta je diskriminacije životinja po pitanju gaminga', kažu oni. Uoči sveopće havarije i masovnih prosvjeda koji su uslijedili nakon pojave mačaka u redovima igrača, par javnih nereda i nekolicine lokalnih tučnjava, dlakavi kućni ljubimci uspjeli su pronaći mjesto u njedrima gamerske nacije.

 

Mic, mic, mic

 

Uglavnom, ovaj revolucionarni proizvod za macane svih formata frenetično baca lasersku točku ili miševe po ekranu vašeg iPada, dok ga vaša zbunjena mačka pokušava uhvatiti. Reakcije na proizvod su iznenađujuće pozitivne, mačke diljem svijeta pripremaju se za World Cyber Games natjecanje u Game for Cats, a mi sa suzom u oku pozdravljamo pionire gaminga za kućne ljubimce. Ti hrabri, hrabri momci...

 

Reakcija mačaka na iPad kao takav