policija istražuje

Propucani prozori u studentskom domu 'Stjepan Radić'

24.05.2024 u 14:45

Bionic
Reading

U zagrebačkom studentskom domu "Stjepan Radić" u noći sa srijede na četvrtak propucana su stakla na prozorima dviju soba.

Nitko nije ozljeđen, a prozori su zamijenjeni. Policija navodi da su, prema zasad utvrđenim informacijama, oštećenja najvjerojatnije prouzročena zračnim oružjem. Istraga je u tijeku.

'Prema njihovim izjavama, oni su čuli neki tupi udaraca, ali nisu odmah reagirali, jer nisu bili svjesni što se odmah dogodilo. Nas su ujutro obavijestili i pozvali smo policijske dužnosnike koji su obavili očevid. Prozori su na sebi imali tri oštećenja. Primijetili smo da zrna nisu ušla u sobu, nego su zaustavljena u staklu. Pretpostavka je da se radi o zračnom oružju. Međutim, mi ne znamo više detalja i prepuštamo policiji da obavi svoj posao', rekao je za HTV pomoćnik ravnatelja Studentskog Centra za smještaj Vlado Levak.

'Studenti su sigurni. Upravo traju Radićevi dani, mi smo angažirali dodatni broj zaštitara tako da će tijekom dana i noći ovdje biti veći broj zaštitara koji će paziti na studentske paviljone', dodao je.

sve osim nogometa

Učitavanje...