BEZ SVEČANOG PREDSTAVLJANJA

Program vladajuće koalicije 'Hrvatska raste' ide samo na internet

10.10.2015 u 12:08

Bionic
Reading

Koalicija 'Hrvatska raste' neće organizirati predstavljanje izbornog programa, nego će ga samo staviti na internet i pozvati javnost na raspravu. Taj obimni dokument na stotinjak stranica na web će vjerojatno biti dignut sutra, kad premijer Zoran Milanović ima predizborni skup u Vukovaru, piše Novi list

U lijevo-liberalnoj koaliciji procijenili su da je puno važnije da cijeli program bude dostupan građanima, nego da se zakupi prostor da bi ga 'tamo netko pročitao zainteresiranima kao što je nedavno učinio Tomislav Karamarko'.

'Nakon četiri godine obnašanja vlasti, nema smisla da radimo nekakvu glamuroznu priredbu kako bismo prezentirali što smo napravili u ovom mandatu i što namjeravamo u idućem četverogodišnjem ciklusu. Uostalom, pojedini članovi Vlade već neko vrijeme najavljuju na što ćemo staviti naglasak ako pobijedimo na izborima i to će činiti na predizbornim skupovima naše koalicije. A svi koji budu htjeli, kompletan će program moći pročitati na internetu', objašnjavaju u SDP-u za Novi list.

Program, koji je uglavnom napisao potpredsjednik Vlade Branko Grčić, vjerojatno će nositi jednostavan naziv 'Hrvatska raste', a bit će izrađena posebna web stranica koalicije na kojoj će biti objavljen.