AKCIJA NEHAJ

Pritvor za riječke dilere marihuane

30.06.2009 u 17:00

Bionic
Reading

U istražni centar riječkog Županijskog suda privedena su danas u 13.30 sati trojica muškaraca uhićena u operativnoj akciji Nehaj koju su proveli policajci Odjela kriminaliteta droga PU primorsko-goranske u suradnji s PU Zagrebačkom

RIJEKA - Trojici Riječana, A.Z. (21), K.B. (30) i M.Dž. (29) određeno je zadržavanje u pritvoru od 24 sata zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke. Trojica danas privedenih su s područja Primorsko-goranske županije, a policija ih je prijavila zbog kaznenih djela iz domene zlouporabe droge, piše Večernji list.

Inače, kriminalističkom obradom obuhvaćeno je tridesetak osoba koje se dovode u vezu s preprodajom i distribucijom marihuane na području Primorsko-goranske županije, posebno na riječkome gradskom području pa je izvjesno da će biti još kaznenih prijava protiv dilera marihuane po riječkim kvartovima i privođenja u istražni centar.

Akcija Nehaj počela je jučer u ranim jutarnjim satima kada su prvi dileri uhićeni, obavljene pretrage stanova i vozila, no o detaljima akcije, između ostalog i količinama zapljenjene marihuane, policija će izvijestiti sutra na redovnoj konferenciji za novinare.