DOLIJALA 34-GODIŠNJAKINJA

Prevarila suprugu vlasnika Marine Frapa

04.06.2014 u 17:15

Bionic
Reading

Gotovo milijun eura iznosi šteta koju je prouzročila uhićena 34-godišnjakinja, njen suprug i majka koje policija sumnjiči za nekoliko kaznenih djela prijevare, doznaje se danas u policiji

Uhićenu 34-godišnjakinju splitska policija sumnjiči da je od 2010. do 2013. prevarila četiri osobe sa zagrebačkog i splitskog područja od kojih je posudila novac i nikada ga nije vratila.

Kao jamstvo vraćanja duga navodno im je davala bjanko zadužnice ovjerene kod javnog bilježnika i pisane izjave kojima se obvezala novac vratiti u dogovorenom roku, no to nije učinila. Sumnja se i da je od tri osobe zatražila i dobila novac, kojom prilikom im je lažno obećala pomoć u rješavanju stambenog pitanja, točnije pomoć u izradi projektne dokumentacije za nekretnine.

Policija sumnja da je 34-godišnjakinja jedno od ukupno sedam kaznenih djela prijevare počinila zajedno sa svojom majkom (55), dok je drugo napravila sa suprugom (34). Ukupna materijalna šteta iznosi gotovo milijun eura, a nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 34-godišnjakinja je dovedena pritvorskom nadzorniku.

Neslužbeno se doznaje kako je među oštećenima i Marija Pašalić, supruga vlasnika Marine Frapa, koja je ostala bez 530.000 eura.