DRUŽENJE S GRAĐANIMA I HGSS-OM

Premijer s ministrom Dončićem i obitelji skijao na Čelimbaši

09.02.2015 u 08:14

Bionic
Reading

Premijer Zoran Milanović nedjelju je proveo s obitelji u društvu ministra pomorstva, prometa i infrastrukture Siniše Hajdaša Dončića na skijalištu Čelimbaša u Mrkoplju, u kojem je razgovarao s članovima HGSS-a Stanice Delnice koji su osiguravali skijalište, objavili su HGSS-ovci na svojim internetskim stranicama

Premijer je izrazio želju isprobati turno skijanje, tehniku skijanja koju gorska služba koristi pri spašavanju, a ostalim skijašima omogućuje osvajanje gorskih vrhova izvan uređenih skijaških staza.

U pripremljenost staza uvjerio se osobno skijajući gotovo cijeli dan, izvijestili su HGSS-ovci. Sve pauze iskoristio je za razgovor sa skijašima i građanima Mrkoplja.

Premijer Milanović na inače prepunom skijalištu bio je, kao i inače zadnjih tjedana, otkako je 'ubacio u petu brzinu', pristupačan i otvoren prema građanima, pa su mnogi dobili priliku snimiti selfie s njim, otkriva Novi list

Premijer je naime u djetinjstvu i mladosti znao upravo na ovom skijalištu provoditi dane i vikende, a sada je odlučio i svojim sinovima pokazati što sve nudi Gorski kotar, navodi Novi list.

Drago mu je što je napokon, nakon otvorenja staze na Čelimbaši, imao prilike pokazati gdje se i sam dobro zabavljao kao klinac.

Proteklih godina premijer je bio na udaru medijskih kritika da na vikend-skijanje odlazi izvan Hrvatske, a ovoga puta, u izbornoj godini, iskoristio je odlične snježne uvjete da ostane u Hrvatskoj i promovira domaći goranski turizam, podsjeća riječki dnevnik.