LJUBAVNA AFERA U FRANCUSKOJ

'Predsjedniče, je li Valerie Trierweiler prva dama Francuske?'

14.01.2014 u 18:12

Bionic
Reading

Je li gospođa Valerie Trierweiler i dalje prva dama Francuske? - upitao je Francoisa Hollandea, predsjednika Francuske, Alain Barluet, predsjednik zbora francuskih novinara, na konferenciji za novinare u Elizejskoj palači

Hollande na pitanje nije dao decidiran odgovor, već je rekao sljedeće: 'Siguran sam da će me se razumjeti, jer svatko u svom privatnom životu može ući u teškoće. Ovo su mi teški trenuci, ali imam jedan princip, privatne stvari se trebaju rješavati u privatnosti. To vrijedi za svakoga. Ovo nije ni vrijeme ni mjesto', rekao je Hollande dodajući da će nešto konkretniji odgovor dati prije odlaska u službeni posjet SAD-u, koji je najavljen za prvu polovicu veljače.

Hollande je bio suočen s pitanjem o svom privatnom životu zbog navodne ljubavne afere s glumicom Julie Gayet koja je objavljena u listu Closer. Priča je u međuvremenu povučena, ali tema je zaokupila francusku i svjetsku javnost. Valerie Trierweiler, Hollandeova nevjenčana supruga, nakon što je za sve doznala, završila je u bolnici.