ZAVRŠIO NA PSIHIJATRIJI

Pokupio stupiće, potukao se pa gurnuo dostavljača kroz staklena vrata

Bionic
Reading

Prometna nesreća koja je završila svađom i fizičkim obračunom dogodila se jutros u 7.30 sati na Svačićevom trgu 7 u Zagrebu. Na Svačićevom trgu jutros je došlo do fizičkog obračuna trojice muškaraca, nakon čega su dvojica završila u bolnici. Do tučnjave je došlo nakon što je jedan od sudionika autom pokupio nekoliko stupića na Svačićevom trgu, a on je s traumatologije ubrzo prebačen u Psihijatrijsku bolnicu Vrapče

Vozač Forda Mondeo star 33 godine prvo je pokupio nekoliko stupića i ogradu koja okružuje travnjak na trgu, a zatim se posvađao i potukao s dvojicom muškaraca od 38 i 47 godina koji su se našli u blizini. Dostavljača trgovine Prehrana čiji se kombi nalazio ispred trgovine vozač je na kraju gurnuo kroz zatvorena staklena vrata.

Zbog ozljeda je dostavljač zatražio medicinsku pomoć te je prevezen u KB Dubrava, dok je napadač zbrinut u Klinici za traumatologiju. Mjesto nesreće omeđeno je policijskim trakama, a ispred ulaza u trgovinu ostali su ubrusi natopljeni krvlju.

Promet u smjeru zapada bio je privremeno obustavljen i preusmjeren.

Okolnosti se i dalje utvrđuju, rekla je Marta Vrdoljak iz zagrebačke policije.

'Oko sedam sati i 30 minuta, na Svačićevom trgu, 33-godišnjak je upravljao Ford Mondeom zagrebačkih registracijskih oznaka i iz sada neutvrđenog razloga, naletio je na stupiće uz cestu. Nakon toga, izašao je iz automobila i sukobio se s dvojicom muškaraca. Okolnosti događaja još se utvrđuju, a počinitelj i jedan sudionik prevezeni su u bolnicu i za sada nemamo kvalifikaciju njihovih ozljeda', istaknula je Vrdoljak.