BURNO U DINAMU

Pokrivača tjeraju, a Tonel ih tuži FIFA-i

07.03.2012 u 10:15

Bionic
Reading

Iako se u Dinamu jako trude da ostave dojam sređenog kluba u kojem nema velikih nesporazuma, to im nikako ne polazi za rukom. Financijski problemi, ali i manjak minutaže izazivaju veliko nezadovoljstvo igrača, a oni to ne skrivaju

Nakon Luisa Ibaneza, koji se sukobio sa sportskim direktorom Zoranom Mamićem, iz Maksimirske 128 dolaze nove afere. Jedna je vezana uz Portugalca Tonela. Portugalskom braniču ugovorna rata nije sjela tri mjeseca i, kako piše SN, moguće je da prijavi Dinamo FIFA-i. Uz to, Tonel više nije u prvom planu trenera.

Nije dobra situacija ni s Nikolom Pokrivačem. On je nekoliko puta odbio odlazak u Kinu pa ga je Dinamo maknuo iz prve momčadi. 'Modrima' je očigledno veznjak postao preskup, a ni on ne može biti presretan kada je na tribinama.

'Da sam znao da neću igrati, nikad ne bih došao u Dinamo', iskren je bio Pokrivač.

Gomilanje igrača u svlačionici polako dolazi Dinamu na naplatu. Ugovori su sjajni, a sponzori zaobilaze maksimirske dvore. Kada se na to nadoveže činjenica da na terenu ima mjesta samo za 11, postaje jasno da u ljeto slijede radikalni rezovi. Samo, problem je taj što igrači imaju čvrste ugovore i nitko neće olako napustiti nogometni Eldorado.