INVESTICIJA OD 12 MIL. EURA

Pogledajte opatijski hotel Royal u novom ruhu

12.08.2014 u 16:06

  • +3

Otvoren novi hotel Royal u Opatiji

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Hoteli Milenij

Bionic
Reading

Ovih dana svoje prve goste primio je novi opatijski hotel Royal. Njegovim otvaranjem realizirana je i najveća ovogodišnja investicija grupacije Milenij hoteli, ali i najveća investicija u opatijski turizam u godini kada se obilježava 170 godina organiziranog turizma u Opatiji. Novi hotel Royal zamišljen je kao centar i mjesto okupljanja ljubitelja misaonih igara – šaha, bridža, sudokua i ostalih, izvijestili su iz hotelske kuće Milenij hoteli

Milenij hoteli ove su godine u svoje objekte na opatijskoj rivijeri uložili ukupno 18 milijuna eura, a na preuređenje hotela Royal odnosi se 12 milijuna eura. Druge dvije investicije su hostel Link u Lovranu te ponuda Gastro svijet u sklopu hotela Kontinental.   

Prilaz hotelu Royal zapravo je trg – zove se Holiday Platz - koji je posebno uređen i popločen, a uz njega se nalazi i francuski vrt s biljkama raznolikih oblika i veličina te lounge bar s impresivnim pogledom.

Hotel Royal nalazi se odmah uz opatijski Lungo mare i u njemu su uređene 54 luksuzne sobe i apartmani iz kojih se pruža pogled na opatijsku luku i cijeli Kvarner. Uz recepciju hotela nalazi se Royal Club Caffé u sklopu kojega je uređena i biblioteka s udobnim sofama za uživanje u omiljenoj knjizi, kao i stolovi za popularne misaone igre.

Na donjoj etaži hotela nalazi se kavana Mahler koja je ime dobila po prvom vlasniku vile koja se nalazila na mjestu današnjeg hotela Royal Juliusu Mahleru. Kavana s terasom smještena je tik uz Lungo mare, a ponudu kavane čine domaći kolači i slastice iz vlastite proizvodnje Milenij hotela.

Novi Royal ima i posebnu dvoranu idealnu za održavanje raznih korporativnih događaja, predstava, koncerata, gala večera i vjenčanja. Ovisno o postavu dvorana može primiti do 1.000 osoba, poručuju iz tvrtke Milenij hoteli.