3:1 NA MAKSMIRU

Pogledajte kako su Vida i Sammir srušili Istru

02.11.2012 u 21:57

Bionic
Reading

Dinamo je u 14. kolu MAXtv Prve lige na svom Maksmiru pogocima Domagoja Vide i Sammira stigao do pobjede 3:1 nad Istrom 1961

Domagoj Vida odigrao je još jednu odličnu utakmicu u dresu Dinama. Dva pogotka Istri 1961, niz dobrih poteza, jedan nevjerojatni slalom kroz suparničku obranu koji ipak nije okrunio i trećim golom, te izvrsna igra na svim pozicijama gdje ga je stavljao Ante Čačić tijekom utakmice, prometnuli su mladog Osječana u najboljeg igrača utakmice. Dinamo je u konačnici dobio Puljane s 3:1, no prema viđenome, razlikau golovima mogla je biti i dosta veća.

'Modri' su od starta utakmice držali konce igre, posjed lopte na isteku 90. minute bio je nevjerojatno velik (69:31 posto), a to što su zabili samo tri gola, to je prvenstveno zasluga dekoncentracije napadača i dobrog postavljanja gostujućeg golmana Prskala.

Dinamo je poveo s 2:0 golovima Vide i Sammira, na 1:2 smanjio je Roce, a odlični Vida svojim drugim pogotkom, zabijenim u drugom poluvremenu, postavio je konačan rezultat. dinamo je stigao do jubilarne 10. pobjede u sezoni i barem malo smirio strasti nakon šokantnog poraza u Kupu od Zadra na svom travnjaku (2:3).

S druge strane, gostujući trener Igor Pamić imao je dosta problema s ozljedama najboljih igrača, pa na kraju može biti i zadovoljan relativno niskim porazom od aktulanog prvaka države. Evo i sažetka prve utakmice 14. kola MAXtv Prve lige, odigrane u petak navečer na Maksmiru.