MELEM ZA UŠI

Pogledajte kako su se igrači Splita opustili i zapjevali

13.03.2013 u 13:28

Bionic
Reading

Zoran Vulić odveo je nogometaše Splita na team building u konobu 'Kod Dunde', a oni su se raspjevali uz gitaru. Najbolje glasovne sposobnosti pokazali su Fuček i Obilinović, a zapjevao je i Henry Belle.

Dobra atmosfera podgrijana pobjedom nad Ćirinim Zagrebom dodatno je oraspoložila nogometaše Splita, koji već neko vrijeme zajednički odlaze na večere u poznatu podmosorsku konobu 'Kod Dunde'. Uz njih je ovoga puta bio i Vedran Roguljić skladatelj i izvođač pjesme 'Ajmo, Splite, ale', klupske himne koju je napisao i skladao za stoti rođendan.

Roguljić je čest gost na feštama 'crvenih', a ovoga puta je 'testirao' i glasovne sposobnosti igrača. Pohvalio je ovogodišnju prinovu Josipa Fučeka, koji je zablistao s nekoliko Gibbonijevih skladbi, no zvijezda večeri bio je uvijek za zabavu raspoloženi Romano Obilinović.

'Zapjevao je i Henry Belle, koji je izabrao jednu od skladbi iz svoje postojbine, Afrike, no bilo ju je teško razumjeti, a kamo li pratiti', otkrio je Roguljić, koji planira napisati još koju pjesmu za 'crvene', pod uvjetom da se plasiraju u Europu.