JESTE LI IH VIDJELI?

Pobjeglo troje maloljetnika, nestao i planinar iz Lovrana

06.07.2012 u 16:58

Bionic
Reading

Na području Republike Hrvatske, i to u Primorsko-goranskoj i Osječko-baranjskoj županiji, u proteklom tjednu su, prema podacima Nacionalne evidencije nestalih osoba, nestale četiri osobe kojima se izgubio svaki trag. Tri su osobe maloljetne, a četvrta je muškarac koji je prije četiri dana na području Lovrana krenuo planinariti

Sedamnaestogodišnji Danijel Pajtl udaljio se prošlog petka, 29. lipnja, s riječke adrese Franje Čandeka 2. Napominjemo da je za njim već bila pokrenuta potraga 30. svibnja, kada je pobjegao s adrese Vinkovačka cesta 61 u Osijeku, no tada se vratio. Danijel je visok 190 cm, srednje je tjelesne građe te ima smeđu kosu i smeđe oči.

Istoga dana u Rijeci je nestala i šesnaestogodišnja Antonela Tolo. Ona se udaljila s adrese Benaši 5, u kratkim traper hlačama, crvenoj majici i bijelim tenisicama. Visoka je oko 165 cm, srednje je tjelesne građe, ima svijetloplavu kosu, svijetloplave oči i ovalno lice.

Potom je u ponedjeljak, 2. srpnja, ponovno prijavljen nestanak petnaestogodišnjeg Josipa Bumbara, čiju fotografiju policija ne posjeduje. On je, kao i Danijel, već bježao s osječke adrese Vinkovačka cesta 61, i to 12. lipnja. Josip je visok oko 175 cm, ima smeđu kosu i smeđe oči te je jače tjelesne građe.

I zasad posljednja prijava nestale osobe je ona 55-godišnjeg Julija Kovačeva. Budući da se on u utorak, 3. srpnja, pješice udaljio s adrese boravišta Lovranska Draga 44 povrh Lovrana, pretpostavlja se da se uputio planinariti prema vrhu Učke. Julije je visok oko 190 cm, jače je tjelesne građe i ovalnog lica, ima sijedu kosu i zelene oči. Na trbuhu ima ožiljak od operativnog zahvata.