čestitka premijera

Plenković: Uskrs je vrijeme kad se suočavamo s vlastitim odlukama

30.03.2024 u 11:30

Bionic
Reading

Premijer Andrej Plenković uputio je u subotu uskrsnu čestitku u kojoj ističe kako je Uskrs vrijeme kad se suočavamo s vlastitim odlukama i propitivanjem svojih postupaka, "stoga neka nam ovaj veliki blagdan donese obilje snage i nadahnuća u ispunjavanju predstojećih zadaća i izazova"

"Uime Vlade i osobno, svim vjernicama i vjernicima od srca čestitam najveći katolički i kršćanski blagdan. Želim da vam bude ispunjen mirom i veseljem te da ga provedete u krugu obitelji i najmilijih", stoji u čestitki katoličkim vjernicima i svima koji Uskrs slave po gregorijanskom kalendaru.

Svima onima koji će taj blagdan ipak provesti daleko od svojih najbližih, jer će biti na službi svojim sugrađanima, u oružanim snagama, u policiji, u bolnicama ili drugim dežurstvima, Plenković izražava "posebno zahvalnost uime cijele Vlade".

"Uskrs je vrijeme kad se suočavamo s vlastitim odlukama i propitivanjem svojih postupaka. Stoga neka nam ovaj veliki blagdan donese obilje snage i nadahnuća u ispunjavanju predstojećih zadaća i izazova. Ovi dani mira i nade potiču nas na dobrohotnost, međusobno razumijevanje i uvažavanje. Dodatno nas potiču na poštovanje drugih, na brigu i solidarnost za bližnje, osobito prema svima koji trebaju našu pomoć i pažnju", poručio je premijer Plenković.

Neka nas poruka Uskrsa potakne da zajedno i složno gradimo društvo po mjeri čovjeka za što bolji život svih hrvatskih građana, u Hrvatskoj u kojoj se gaji tolerancija, socijalna osjetljivost i društvena odgovornost, stoji na kraju čestitke predsjednika Vlade Andreja Plenkovića.