izbori_tportal copy-08

PORUKA UOČI IZBORA

Plenković: Ovo je vrijeme razotkrivanja na hrvatskoj političkoj sceni

  • An. S.
  • Zadnja izmjena 19.05.2017 15:32
  • Objavljeno 19.05.2017 u 15:25
Bionic
Reading

Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković poslao je završnu poruku u kojoj je pozvao građane da iziđu na izbore

Plenković navodi da su različiti izazovi i problemi koji brinu hrvatske ljude u našim općinama, gradovima i županijama,  različita su i rješenja za te probleme, ali jedna je i jedina nam Hrvatska.

'To je temeljna poruka Hrvatske demokratske zajednice za lokalne izbore 21. svibnja. Uz sve različitosti, naši kandidati imaju zajedničku odgovornost, želju i viziju učiniti sve za kvalitetniji život u svojim sredinama', navodi Plenković u poruci.

Plenković smatra da hrvatski ljudi očekuju stabilnost i konkretne rezultate te se stoga se Vlada kojoj je na čelu posvetila rješavanju niza problema i provođenju programa koji će osigurati političku stabilnost, pravnu sigurnost, gospodarski rast te društvenu solidarnost. Vjeruje da se optimizam se vraća u Hrvatsku te je pohvalio rad svoje Vlade

Naglasio je da je kriza u Agrokoru pokazala da su sposobni riješiti i najteže, sistemske probleme, a da teret nije prebačen na leđa građana. 'Spriječili smo tsunami i očuvali stabilnost gospodarskog i financijskog sustava zemlje te zaštitili gotovo 200 tisuća radnih mjesta', poručuje predsjednik HDZ-a.

Plenković napominje da su mnogi prošlih tjedana pokušavali destabilizirati Vladu i zaustaviti promjene koje uvode u Hrvatsku.

'Nisu uspjeli - HDZ je ostao čvrsto na braniku političke stabilnosti. Ovo je i vrijeme razotkrivanja na političkoj sceni Hrvatske. Izbor je jednostavan: ili smo za politiku stabilnosti, nastavak reformi i rast, ili s druge strane, za politiku rušenja i populizam. HDZ na ove lokalne izbore izlazi kao vodeća politička snaga. Na svim razinama okupili smo tim kvalitetnih i vjerodostojnih kandidata nove generacije, čiji dosadašnji rezultati jamče da će odgovorno raditi na dobrobit svih naših ljudi', zaključio je Plenković u poruci koju je poslao uoči izbora u nedjelju.

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal