SUKOB U PJEŠAČKOJ ZONI

Pernar opet prekinuo Tomaševićevu presicu, okupljeni ga otjerali

16.09.2023 u 12:55

Bionic
Reading

Ivan Pernar danas je ponovno prekinuo press konferenciju zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića u zagrebačkoj pješačkoj zoni.

"Ono na što sam ponosan je da se Zagreb pridružio svim europskim metropolama u širenju pješačke zone i na taj način postao europska metropola u pravom smislu te riječi. Što se tiče Dana bez automobila, on će biti 22. rujna svake godine. I ono što mogu najaviti, da prvi put na Dan bez automobila, će biti besplatan javni prijevoz u cijelom gradu", govorio je Tomašević dok je Pernar stajao kraj njega i dobacivao mu, javlja Večernji.

Ivan Pernar prekinuo presicu Tomislava Tomaševića Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

"Građane to ne zanima. Građane zanima smeće", rekao mu je Pernar. "Molim vas. Upadate u riječ. Ovo nije ponašanje, prekidate me dok govorim. Nemate me pravo prekidati", uzvratio mu je Tomašević, a zatim pitao novinare imaju li kakvih pitanja.

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Međutim, okupljeni na otvorenju pješačke zone prekinuli su Pernara pljeskom podrške gradonačelniku.

"Ovo je podrška za stvari koje radimo i nikakvi interesi nas neće spriječiti da radimo ono što smo obećali Zagrepčanima. Nikakvi privatni interesi i nikakvi mediji koji nude da zaposle ove ljude kako bi ih akreditirali kao novinare da dolaze trolati naše presice", poručio je Tomašević.