bit će još jači

Penava o slučaju Bartulica: Za nas je ova priča zatvorena i nastavljamo dalje

13.06.2024 u 19:34

Bionic
Reading

Predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava u Dnevniku HTV-a zahvalio se Stephenu Nikoli Bartulici na isprici koju je uputio na platformi X dodajući kako je cijela priča svima naštetila, ali istovremeno vjeruje da će nakon svega biti još jači te nastaviti ostvarivati izvrsne rezultate

'Nakon toliko stresa, tolike potrošnje pred parlamentarne izbore i pred europarlamentarne, jasno da je bilo dosta emocija, da je dosta bilo pritiska, da je bilo i pucanja pod tim pritiskom, ali jasno je kao i dan da nam je ovo svima zajedno naštetilo. Svi smo mi ljudi, svi griješimo i definitivno ćemo iz ovoga izaći svi zajedno jači i nastaviti ostvarivati izvrsne rezultate kakve smo ih ostvarivali i do sada', kazao je Ivan Penava, predsjednik Domovinskog pokreta gostujući u Dnevniku HTV-a.

Potvrdio je kako se osobno nije čuo s Bartulicom, ali da jesu ostali članovi stranke. Penava kaže kako se Bartulica nalazi u teškom trenutku vezano za svoju obitelj, konkretno brata te u tom smislu stoje uz njega te čine sve da olakšaju tu poziciju.

'Za nas je ova priča zatvorena i nastavljamo dalje', kazao je Penava.