ČEKA SE DOZVOLA

Pedro Morales pronašao klub i želi iz Dinama

07.01.2012 u 20:02

Bionic
Reading

Ante Čačić još nema složen stručni stožer s kojim će graditi igru plavih. Tek je sigurno da će mu pomoćnik biti Damir Krznar, da će s vratarima i dalje raditi Miralem Ibrahimović

'Razgovaramo i telefonom pet puta dnevno, više-manje sve se zna. Neće biti nekakvih velikih promjena u momčadi, više kozmetičkih zahvata radi smanjenja kadra,' kaže Zoran Mamić.

A odlazaka nekih igrača iz prve postave, ako Domagoja Vide?

'Mislim da će cijeli kadar ostati na okupu. Ako i dođe nekakva ponuda, razmotrit ćemo je, nismo definirali da neki određeni igrač može biti prodan. Ako dođe ponuda, onda ćemo je razmatrati, vidjeti kakve su nam alternacije.'

Kakav će biti stručni stožer novog trenera?

'Po veličini vjerojatno isti kao i prošli. Damir Krznar ostaje, vidjet ćemo tko će još biti.'

Ostaje li Zvonko Komes?

'Vidjet ćemo, vjerojatno ne ostaje. No, moramo s njime razgovarati, vidjeti što on kaže.'

Proljetni je cilj biti bolji nego ujesen, uigravati se za Europu. Možda i Ligu prvaka u kojoj su se plavi ove sezone proveli kao bosi po trnju.

'Uvijek je u proljeće bilo odrađivanje posla jer smo imali prednost na tablici, sad ne želimo da bude tako, nego da budemo sve bolji. A ja bih opet želio u Ligu prvaka, nikad se više nećemo provesti u njoj kao sad,' tvrdi mlađi Mamić.

Među igračima koji mogu otići je i Pedro Morales. I čini se da je na dobrom putu.

'Sve sam dogovorio s Universidadom, sad idem u Zagreb vidjeti slaže li se Dinamo s time,' izjavio je Morales u čileanskim medijima. Očito je on jedan od igrača za koje je trener Čačić rekao da već imaju rješenja za nastavak karijere.