bm 365

Pavičić Vukičević predala potpise za kandidaturu za gradonačelnicu Zagreba

22.04.2021 u 11:10

Bionic
Reading

Jelena Pavičić Vukičević, kandidatkinja stranke Bandić Milan 365 za gradonačelnicu Zagreba, predala je u četvrtak Gradskom izbornom povjerenstvu potpise za svoju te kandidature njezinih zamjenika - Ivice Lovrića i Otta Barića

Pavičić Vukičević novinarima je izjavila kako su potpise prikupljali samo proteklog vikenda, poštujući sve epidemiološke mjere, prikupili su ih više nego je potrebno, a od izbornog povjerenstva očekuju da ih tijekom dana dodatno provjeri.

Zahvalila je Zagrepčankama i Zagrepčanima koji su podrškom njezinoj kandidaturi, kako je rekla, dali zapravo podršku i suglasnost "za jedan kvalitetan i ozbiljan izborni program".

"Za izborni program koji potiče na sigurnost socijalnih, ali i svih drugih mjera koje čine kvalitetu života u našem gradu, na rješenje prometnih gužvi, odlagališta otpada, odnosno zbrinjavanja otpada te za jaču participaciju, za uključenje naših sugrađana u sve procese odlučivanja", istaknula je.

Pavičić Vukičević kao najbitnije u svom programu navodi obnovu Zagreba nakon potresa te novi investicijski zamah koji će dovesti novo zapošljavanje i novi polet u gradu.

Ostale gradonačelničke kandidate pozvala je da se u kampanji za naklonost birača natječu programima, argumentima i činjenicama, ne niskim udarcima i lažima.

Na pitanje hoće li u slučaju izborne pobjede nastaviti suradnju s HDZ-om, odgovorila je kako su joj suradnici njezin tim i sugrađani te nudi jedino tu suradnju.

Odbacila je prozivke da je slogan "posudila" iz krilatice HDZ-ove kampanje za prošlogodišnje parlamentarne izbore "Odvažno za Hrvatsku", jer je krilatica njezine kampanje "Odvažna i svoja".