PANIKA U HR TABORU

Ozljede napale Bilić boyse, trening s grimasom napustio Ćorluka!

07.06.2012 u 20:54

Bionic
Reading

Nakon što su iz Bilićeve momčadi, koja 10. lipnja započinje Euro, otpali zbog ozljeda Dejan Lovren, Ivica Olić i Ivo Iličević pravu je uzbunu izazvala ozljeda Vedrana Ćorluke koji je zbog problema sa zadnjom ložom napustio trening

Stoper hrvatske nogometne reprezentacije Vedran Ćorluka zbog problema sa zadnjom nakon manje od pola sata napustio je s grimasom na licu trening u četvrtak u kampu u poljskoj Warki.

'Ćorluka je nakon 30 minuta treninga osjetio lagano zatezanje u zadnjoj loži te je napustio trening. Nadamo se da je sve u redu, a sutra će obaviti liječnički pregled i onda ćemo više znati', izjavio je za HTV izbornik Slaven Bilić dodavši:

'Čarli (Ćorluka) je vrlo važan igrač i samo se mogu nadati da će sve biti u redu s njim do utakmice protiv Irske.'

No dok ne dođu prvi nalazi u vezi Ćorluke i njegove lože, Bilić, naravno, ima i plan B. Već sada moraju razmišljati kako bi utakmicu protiv Irske mogao preskočiti.

'Ne želimo se zamarati hoćemo li izgubiti još nekog igrača, no mislim da imamo dovoljno snage i kadra da se suprotstavimo Irskoj. Ćurluka je u našoj momčadi krucijalno vrijedan, ali pričekajmo', završio je na tu temu Bilić.

Poznato je kako je Ćoruka posljednjih sezona imao problema s ozljedama i da je neke utakmice igrao čak i pod blokadom pa je tako za očekivati kako će 'stisnuti zube' i pomoći svojim suigračima u nedjelju protiv Irske.

No više će se znati nakon liječničkog pregleda u Varšavi u petak, a ako je riječ o rupturi - što je Ćorluku mučilo u Bayeru - stanka bi mogla biti od dva do tri tjedna što znači da bi bio izgubljen za Euro.