MISTERIJ NESTANKA 17-GODIŠNJAKINJE

Ovo je muškarac koji je vozio kamion u koji je Antonija sjela

13.06.2011 u 11:59

Bionic
Reading

Policija je objavila fotorobot muškarca u čiji je kamion, prema riječima sujeda, na mostu preko Čikole ušla prošlog utorka 17-godišnja Antonija Bilić kojoj se od tada gubi svaki trag

Policija i dalje traga za 17-godišnjom Drnišankom Antonijom Bilić koja je nestala prošlog utorka, a glasnogovornica šibensko-kninske Policijske uprave (PU) Marica Kosor još jednom poziva građane koji znaju nešto o nestaloj djevojci da se jave u najbližu policijsku postaju ili na besplatni telefon 192, jer je, kako je rekla, u ovom trenutku svaki podatak dragocjen.

Glasnogovornica Kosor navodi da je policija dosad zaprimila mnoštvo dojava građana, no još ne može kazati je li ijedna od njih relevantna te hoće li pomoći istrazi. Istaknula je da je osnovan tim koji radi samo na Antonijinu slučaju te provjerava svaki podatak kojim policija raspolaže.

Od svih obavijesti koje su dosad prikupljene, kaže glasnogovornica Kosor, važnima su se pokazale samo dvije: svjedočenje Antonijina susjeda koji ju je u utorak oko 8.30 vidio kako stopira i ulazi u kamion u kojemu je za upravljačem sjedio muškarac crne zalizane kose te signal Antonijina mobitela koji je zadnji put toga dana oko 15.40 sati lociran na karlovačkom području.

Glasnogovornica je za Hinu kazala da nisu točni navodi u nekim medijima o tome da su nadzorne kamere s autoceste snimile nestalu Drnišanku.

Antonija Bilić


'Istina je da smo nakon dojave građana analizirali te snimke, no utvrdili smo da djevojka na snimci nije bila nestala Antonija. Ipak, osoba koja je to dojavila sigurno je imala dobru namjeru te molimo građane da nastave javljati o svemu što bi nas moglo dovesti na trag nestaloj djevojci', poručila je Kosor.

Glasnogovornica zaključuje da policija zasad sumnja u sve moguće scenarije te ništa ne isključuje, no obrazlaže da se iz dosadašnjeg Antonijina ponašanja ne bi moglo zaključiti da je riječ o djevojci sklonoj bijegu od kuće, asocijalnog ponašanja i s problemima.