'CRVENI - PJESNICI' - DRUGI ČIN

Oslabljeni Split po revanš kod Zagreba

27.10.2011 u 12:00

Bionic
Reading

Split će u petak u 18 sati drugi put ovog tjedna odmjeriti snage sa Zagrebom u Kranjčevićevoj. 'Crveni' su izgubili rezultatom 2:1 u utakmici osmine finala Hrvatskog kupa koja je odigrana u utorak

Momčad trenera Tončija Bašića priželjkuje revanš za ispadanje iz Kupa.

'Želim se revanširati Zagrebu, a prije svega želim da ponovimo igru iz drugo poluvremena kada smo bili agresivniji i bolji od Zagreba. To je bio pravi Split, onakav kakvog želimo gledati. Imali smo ambicije stići daleko u Kupu, sezona je počela vrlo rano, igrači su umorni i to je jedan od razloga poraza u Zagrebu', rekao je Tonči Bašić uoči utakmice.

Stanje s ozlijeđenima u 'crvenom' taboru nije bajno. Ivica Križanac opet ne može igrati zbog koljena, plus standardni izostanci Pehara, Serdarušića i Rašića. Hrgovićevi papiri još nisu riješeni, a za sutrašnji ogled Bašiću će nedostajati i Obilinović koji ima tri žuta kartona.

Mjesto Romana Obilinovića u petak bi trebao zauzeti Ante Ćapin koji je igrao i kup utakmicu protiv Zagreba.

'Kao što je trener rekao, idemo se revanširati Zagrebu. Zadnjih 30 minuta imali smo dvije velike prilike, tri prečke ali nismo uspjeli zabiti. Sutra to moramo popraviti. Siguran sam da ćemo biti mnogo precizniji', uvjeren je Ćapin.