POREMEĆENA BRITANKA

Odgrizla dečku jezik i ispljunula ga na pod

05.03.2009 u 15:36

Bionic
Reading

Četrdesetogodišnja Tracy Davies odgrizla je jezik svom dečku Marku Coghillu dok su se ljubili, rečeno je na sudu u Newcastleu

NEWCASTLE - Mark Coghill (45) izjavio je da se njegova djevojka Tracy Davies tijekom poljupca 'iznenada pretvorila u Mikea Tysona', odgrizla mu pola jezika, prožvakala ga i ispljunula na pod.

Nesretnik je prebačen u bolnicu, ali mu liječnici nisu uspjeli zašiti ostatke jezika.

Nakon što je policija došla u Markov dom, gdje se dogodilo bizarno sakaćenje, Tracy im je pružila plastičnu vrećicu s deformiranim jezikom. 'Posvađali smo se i odgrizla sam mu jezik. Evo ga', rekla je djevojka iz noćnih mora.

Razvedeni Coghill rekao je da je s Tracy bio tri mjeseca u vezi prije nego što ju je pozvao kući da proslave njegov rođendan.

Nakon što su večerali i popili po nekoliko pića, Tracy se uzrujala zbog toga što joj je liječnik nedavno rekao da nije trudna. Mark ju je pokušao utješiti, a ona mu je rekla da je nije pošteno poljubio već nekoliko dana.

'Bila je draga, lijepa i pasivna. U nekoliko sekundi pretvorila se u Mikea Tysona', rekao je Mark. Nakon što ga je snažno ugrizla, Mark je vrisnuo koliko je to moguće u takvoj situaciji. Šokiran, promislio je da je riječ o nekakvoj šali. Počeo je udarati Tracy po glavi i odgurivati je, no ona se nije dala smesti. I dalje je čvrsto grizla jezik, sve dok ga nije odgrizla i počela žvakati, zadovoljno mljackajući.

'Pogledala me ravno u oči, uvjerila se da vidim svoj jezik u njezinim ustima prije nego što ga je ispljunula na pod', kaže Mark. U nevjerici je pomislio da sanja, ali se iz noćne more nije probudio. 'Provjerio sam. Mog jezika nije više bilo.'

Par se našao preko oglasa za usamljena srca u lokalnim novinama. Spolni odnos imali su šest puta, nakon čega je Tracy rekla Marku da ga voli.