POKOP U SRIJEDU

Obitelj Bilić preuzela Antonijine posmrtne ostatke

Bionic
Reading

Posmrtne ostatke tragično preminule Antonije Bilić preuzela je obitelj u prijepodnevnim satima u zagrebačkom Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku te su pogrebnim kolima pogrebnog prevezeni u mrtvačnicu na drniškom gradskom groblju, donosi Slobodna Dalmacija

Posljednji ispraćaj Antonije Bilić bit će u srijedu u 14 sati na groblju sv. Ivana u Badnju kraj Drniša. Antonijin lijes će nositi pripadnici HGSS-a, prenosi Slobodna Dalmacija

Obitelj Bilić je uputila molbu javnosti da se novac za svijeće i vijence uplati Hrvatskoj gorskoj službi spašavanja

'Obitelj je iskazala takvu želju i nama će biti čast ispuniti je. Sudjelovali smo u brojnim ovakvim potragama, a ova je, nažalost, završila pronalaskom mrtvog tijela. Stotine i stotine članova HGSS-a iz čitave Hrvatske su u potrazi za Antonijom provele tisuće i tisuće sati, tijekom kojih su i sami emotivno vezali i identificirali s obitelji. Svi smo pozorno pratili sve što se događalo u ovom slučaju, koji ćemo u srijedu završiti sudjelovanjem u posljednjem ispraćaju', potvrdio je za 24 sataAnton Vukićević, pročelnik šibenske postaje HGSS-a.

Na pomoći obitelji Bilić je i Grad Drniš, koji će financirati troškove sahrane, te je najavio i financijsku pomoć ožalošćenima.

Svi koji žele uplatiti sredstva na račun HGSS-a mogu to učiniti na račun s ovim podacima: Hrvatska gorska služba spašavanja, Zagreb 10000, Kozarčeva 22, žiroračun: 2360000 - 1101738192. Prikupljena sredstva bit će utrošena za opremanje drniške podružnice Hrvatske gorske službe spašavanja.