OIKOS PROTUPROVALNA VRATA

Novi internacionalni natječaj 'Plan your entrance architecture'

14.10.2014 u 13:00

Bionic
Reading

Objavljen je novi internacionalni natječaj u organizaciji Oikosa, vodećeg talijanskog proizvođača protuprovalnih vrata, pod nazivom 'Plan your entrance architecture. U prošlogodišnjem sudjelovalo je više od 800 profesionalaca sa svih strana svijeta

Pozivamo sve arhitekte, dizajnere i dizajnere interijera i u Hrvatskoj na kreiranje svoje vizije ulaza u privatni stambeni prostor, koristeći izabrane Oikosove proizvode iz šest postojećih kolekcija i 100 završnih obrada u kojima se izrađuju. Jedna vrata, nekoliko njih u nizu, wall&door rješenja, sve je dozvoljeno u dimenzijama prostora 8x10 metara, maksimalne visine šest metara; bitno je da ulazni dio bude originalan, privlačan, funkcionalan i naravno zaštićen.

Iznimno bi nas veselio interes pozvanih profesionalaca i s naših prostora jer smo sigurni da možemo pokazati zavidnu kreativnost. Inspiraciju i katalog dosad izabranih projekata diljem svijeta, među ostalima i u Zagrebu, pronađite na http://vratadizajn.hr/suradnja/arhitekti/ a pristupne materijale i više informacija zatražite na info@vratadizajn.hr

Natječaj će biti zatvoren 15. prosinca, nakon čega će stručna komisija u sastavu: dizajner i profesor, mr. Riccardo Blumer, glavni urednik magazina THE PLAN Nicola Leonardi te Oikosov dizajner Paolo Rossi, pregledati sve pristigle radove i izabrati najbolji. Prema pobjedničkoj skici Oikos će pripremiti maketu i izložiti je u okviru svog izložbenog prostora na predstojećem MADE EXPO-u 2015 u Milanu između 18. i 21. ožujka 2015.

Iskoristite prekrasnu mogućnost da se istaknete među sudionicima iz cijelog svijeta, predstavite se tisućama posjetitelja u Milanu i da kao Oikosov gost u Milanu ostvarite i nove profesionalne kontakte. Također, pobjednička skica zadanog ulaznog prostora koristit će se u Oikosovim daljnjim promotivnim i marketinškim aktivnostima u 2015.

Točno na Staru godinu, 31. prosinca, znat ćemo ime pobjednika.

Svoj otklon u inovaciji i dizajnu, posebnim custom made rješenjima te tehnologiji izrade, Oikos otkriva kroz zaslužen slogan 'arhitektura ulaza', jer zaista je poseban.

Kolekcije pogledajte na http://vratadizajn.hr/.