GLOBALNI TREND

Nova navijačka era: HNS izdaje kripto token Vatreni, evo što će omogućiti vlasnicima

14.01.2022 u 09:52

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni savez (HNS) pridružuje se svjetskoj nogometnoj tehnološkoj revoluciji te u suradnji s dvije hrvatske tvrtke - AMPnet i Biznisport - izdaje loyalty kripto token VATRENI te prateću mobilnu aplikaciju. HNS će tako dati milijunima vjernih navijača Hrvatske više prilika za interakciju s igračima, sudjelovanje u odlukama HNS-a i drugim mogućnostima koje će biti ekskluzivno omogućene samo za vlasnike tokena VATRENI, poručuju iz HNS-a

'Iskorakom na kripto tržište pratimo globalne trendove, a pritom se želimo još bolje povezati s našim navijačima i omogućiti im prilike koje do sada nisu imali. Posebno sam ponosan što u ovom projektu surađujemo s hrvatskim tvrtkama jer smatramo da je hrvatsko znanje u IT-u apsolutno konkurentno te da time dobivamo partnere koji su jednako posvećeni suradnji poput nas', izjavio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

Službeni kripto partner HNS-a je hrvatska kompanija AMPnet, koja svoju tehnologiju pruža isključivo za tokenizaciju.

'Hvala HNS-u na suradnji i zajedničkoj želji da loyalty tokenom VATRENI omogućimo svim navijačima hrvatske nogometne reprezentacije još bolje iskustvo. Uz podršku HNS-a, a integracijom AMPnet tehnologije i partnera Biznisporta, vlasnicima tokena bit će omogućeno sudjelovanje u donošenju određenih odluka, pravo prvenstva kod kupnje ulaznica te popuste kod partnera HNS-a. Također, imat će priliku osvojiti, zaraditi ili kupiti ekskluzivne proizvode koji nisu drugdje dostupni. Uz sve to, vlasnik tokena će moći koristiti token i za plaćanje jer je kompatibilan s Electrocoinovom aplikacijom Paycek, koja omogućuje plaćanje kriptovalutama na više od 200 mjesta, poput Konzuma, Ferivija, portala Ulaznice.hr, Football Manije, Sancta Domenice, Hrvatske pošte i drugih', izjavio je glavni izvršni direktor (CEO) AMPneta Mislav Javor.

Pretprodaja ograničenog broja loyalty tokena VATRENI u ovom trenutku još nije omogućena svima. Svi zainteresirani za kupnju tokena mogu dobiti više informacija o tokenu VATRENI na poveznici gdje se mogu i upisati na listu čekanja.

Važna napomena

VATRENI token je po svojoj naravi kriptovaluta. Ulaganje u kriptovalute izrazito je riskantno i u njega se ne bi trebao upuštati nitko tko ne raspolaže s dovoljno znanja. Tržište kriptovaluta samo je dijelom regulirano pa eventualni ulagači ne mogu računati na sve vidove zaštite koji bi im možda bili dostupni na klasičnom financijskom tržištu. Ako ne vladate suvereno materijom na način da znate zaprimiti kriptovalute na digitalni novčanik i sigurno ih držati, nemojte se upuštati u ulaganja u kriptovalute