OD 2. LIPNJA

Nova direktorica TZ-a Zagreb Martina Bienenfeld

21.05.2014 u 19:09

Bionic
Reading

Nova direktorica Turističkog ureda Turističke zajednice grada Zagreba (TZGZ) je Martina Bienenfeld koja će na tu dužnost stupiti 2. lipnja, izvijestili su danas iz TZGZ-a

Odluku o izboru M. Bienenfeld na tu poziciju donijelo je Turističko vijeće zagrebačke Turističke zajednice na svojoj sjednici početkom ovog tjedna (19. svibnja), a iz TZGZ-a najavljuju i da će službeno predstavljanje nove direktorice biti u tjednu iza preuzimanja funkcije.

Bienenfeld je za direktoricu izabrana slijedom prijave na natječaj za tu poziciju koji je TZGZ provodio od 9. do 24. travnja.

U tom roku su, kako se doznaje, za to mjesto primili ukupno sedam molbi, ali se ni prije ni danas nije moglo doznati tko se još sve javio na taj natječaj.

Martina Bienenfeld zadnjih nekoliko godina, odnosno od osnivanja tog ureda u Poglavarstvu grada Zagreba radi kao voditeljica Odjela za turizam u Gradskom uredu za gospodarstvo, rad i poduzetništvo koji obavlja poslove u vezi provođenja strategije razvoja turizma i brojne druge vezane za turizam Zagreba i Hrvatske.

Na poziciji direktorice TZGZ-a naslijedit će Ameliju Tomašević, koja je taj posao radila sedam godina odnosno do sredine ožujka ove godine, kada joj je s navršenih 65 godina starosti prestao važiti ugovor o radu te je otišla u mirovinu.

Od tada pa do izbora novog direktora odnosno direktorice, TZGZ je zastupao njezin predsjednik, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić