KOD OTOKA VRGADE

Nijemac ispao iz gumenjaka i teško se ozlijedio

22.08.2012 u 07:35

Bionic
Reading

Teške tjelesne ozljede zadobio je sinoć oko 18 sati 25-godišnji njemački državljanin koji je iz još nepoznatih razloga ispao iz plovećeg gumenjaka kod otoka Vrgade, priopćeno je iz Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture

Otac unesrećenog koji je plovio u blizini na gliseru njemačke zastave prevezao je sina do Pakoštana odakle je hitno prevezen do zadarske bolnice u kojoj se trenutno nalazi na liječenju.

Mladić se u trenutku nezgode nalazio na iznajmljenom gumenjaku domaćih oznaka. Ispao je iz plovila, koje je nastavilo kružiti i ozlijedilo ga u predjelu leđa i prsnog koša. Gumenjak je u jednom trenutku udario i u gliser u kojem se nalazio otac stradalog.

Na poziciju su upućeni djelatnici Lučke kapetanije Zadar i kapetan Lučke ispostave Biograd koji obavljaju istražne radnje.

Prema prvim informacijama, utvrđeno je da je otac unesrećenog bio pod utjecajem alkohola, a tijekom današnjeg dana nastavit će se istraga, kaže se u priopćenju Samostalne službe za odnose s javnošću Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture.