SULUDI POTHVAT

Nije htio čekati prijevoz pa je otplivao od Vira do Paga

30.08.2011 u 10:11

Bionic
Reading

Nakon koncerta Jelene Rozge na Viru po skupinu mladića trebao je automobilom stići otac jednoga od njih i prevesti ih u Povljanu na otoku Pagu. No, 21-godišnjaku se na Viru nije dalo čekati prijevoz automobilom pa je skočio u more i uputio se plivajući do Paga

'Policijski službenici PU zadarske noćas su tragali za 21-godišnjakom s Paga, čiji je nestanak prijavio njegov otac oko tri sata ujutro. Mladić je s društvom bio na Viru te se plivajući uputio prema Pagu. U 4.10 sati mladića je u Povljani na Pagu pronašao policijski službenik Postaje pomorske policije Zadar', istakli su iz zadarske policije.

U potragu za mladićem koji je preplivao od Vira do Povljane na Pagu uputile su se brodovima policija i Lučka kapetanija, a policija i mještani tragali su na kopnu.

Navodno su i mještani Povljane već bili spremni isploviti ribaricama u potragu za 21-godišnjakom, no njega je, kako su nam rekli u policiji, vjerojatno odmah nakon što je s Vira doplivao do Povljane kod ribarske lučice pronašao policajac iz Povljane.