JESTE LI IH VIDJELI?

Nestalo 13 maloljetnih i šest punoljetnih osoba

07.06.2013 u 17:15

  • +7

Nestali 7.6.2013.

Izvor: tportal.hr / Autor: Ivana Galović/MUP

Bionic
Reading

Devetnaest osoba, među kojima je čak 13 maloljetnika, prijavljeno je prošlog tjedna u Nacionalnu evidenciju nestalih osoba, dok je, od 15 osoba nestalih u tjednu ranije, deset pronađeno, a još se traga za Martinom Dekanić (16), Anom Šlehan (15), Philippom Ferdinandom Hochhuthom (23), Senadom Blagajčević (46) i Željkom Bušljeta (17)

Pogledajte nove informacije o nestalima i uključite se u potragu. Svaku informaciju o njima možete dojaviti u najbližu policijsku postaju, na besplatni broj telefona 192 ili putem e-maila nestali@nestali.hr.

Napominjemo da se u ovom trenutku u Hrvatskoj traga za 57 osoba, koje su nestale tijekom ove godine Stefan Karajčić (18) i Petar Andrijević (17) prijavljeni su prošlog tjedna, a nestali su još 27. svibnja sa zagrebačke adrese Sv. Mateja 70/A. Stefan je visok 180 centimetara, ima crnu kosu i smeđe oči, a u trenutku nestanka na sebi je imao sivu majicu, donji dio smeđe trenirke i tenisice. Petar je visok 175 centimetara, srednje je građe, ima plavu kosu i plave oči te naušnicu u lijevom uhu.

Uz Željku Bušljetu (17) o čijem smo nestanku u Lovranu već izvijestili, 29. svibnja u Zagrebu su nestali i Veronika Loborec (16) te Siniša Babić (49). Veronika se udaljila s adrese Nova cesta 38 u crnom prsluku, sivoj majici, tamnoplavim trapericama i crnim tenisicama. Visoka je 170 centimetara, jače je tjelesne građe, ima crnu ravnu kosu i svijetloplave velike oči. Siniša se pak udaljio s adrese Bolnička cesta 32, a visok je 180 centimetara, jače je građe i ima smeđu kosu.

Prijavljen je i nestanak 28-godišnjeg Josipa Rajića. On je nestao 30. svibnja sa zagrebačke adrese Vinogradska 29. Jače je tjelesne građe te ima smeđu kosu.

Tri su maloljetnice nestale prošlog petka, 31. svibnja, s adrese Aleja Dragutina Domjanića 15 u Bedekovčini. Radi se o 15-godišnjoj Heleni Babin iz Pule te 16-godišnjakinjama Arijani Delić i Anamariji Ćosić. Helenin osobni opis policija ne posjeduje, dok je Arijana visoka 170 centimetara, srednje građe, kestenjaste kose i smeđih očiju. Anamaria je jednako visoka, no slabije je građe te ima svijetloplavu valovitu kosu i kestenjaste oči.

Nikolina Oršuš (14), Maria Sara Ćehić (16) i Maja Radoš (16) nestale su tijekom prošlog tjedna također sa spomenute adrese u Bedekovčini. Čakovčanka Nikolina visoka je 160 centimetara, slabije je građe, ima kestenjaste velike oči, crnu ravnu kosu i elastični zavoj na zglobu lijeve ruke.

U ponedjeljak, 3. lipnja, kada je nestala, na sebi je imala crvenu jaknu, traperice i bijele tenisice. Zagrepčanka Maria Sara visoka je 165 centimetara, srednje je građe, ima crnu valovitu kosu i velike kestenjaste oči, dok je njena sugrađanka i vršnjakinja Maja vitka, visine 170 centimetara, ravne kestenjaste kose i velikih kestenjastih očiju. Maria Sara i Maja otišle su u nepoznato 4. lipnja.

U subotu, 1. lipnja, u Splitu se izgubio trag Katarini Kežo (14) i ponovno Kristini De Conti (16). Obje, i Katarina iz Šibenika i Kristina iz Koprivnice, udaljile su se u nepoznato s adrese Gundulićeva 31. Katarina je visoka 170 centimetara, jače je građe te ima smeđu kosu, a Kristina je visoka 165 centimetara, jače je građe te ima riđu kosu. U što su bile odjevene, nije poznato.

Tomislav Pavlović (28) nestao je 2. lipnja sa zagrebačke adrese Vinogradska 27. On je srednje tjelesne građe, ima smeđu kosu i smeđe oči.

U Zagrebu se 4. lipnja trag izgubio 47-godišnjem Arijanu Marjanoviću. Otišao je s adrese Jankomir 11 u crvenoj majici i crnom donjem dijelu trenirke. Visok je 187 centimetara, srednje građe, na rukama ima tetovaže, a u lijevom uhu naušnicu.

Nadalje, u srijedu, 5. lipnja, nestale su dvije maloljetne osobe iz Splita: Marin Boban (17) u Malom Lošinju te Marija Magdalena Mijolović (15) u Zadru. Marin se udaljio s adrese prebivališta Braće Vidulića 56. Vitak je, visok 180 centimetara i ima smeđu kosu. I Marija Magdalena je vitka, smeđe kose, no visoka je 170 centimetara. Njena je adresa prebivališta Put Pudarice 30, a u trenutku nestanka na sebi je imala sive traperice, bijelu majicu, All Star tenisice te je nosila crni školski ruksak.

I jučer, 6. lipnja, nestale su dvije osobe. Mariji Dominis (62), sa zadarskom adresom prebivališta Vjekoslava Klaića 1, trag se izgubio na Ugljanu. Marija je visoka 178 centimetara, slabe je tjelesne građe te ima kovrčastu kosu.

Koprivničanin Dražen Balog (16) udaljio se u nepoznato s adrese Kukuljevićeva 11 u Zagrebu. Ima crnu kosu i kestenjaste oči.