MOST ŽELI SRETAN BOŽIĆ

'Nasred smo oceana, a morski psi nam se približavaju'

24.12.2015 u 19:07

Bionic
Reading

'Nismo naivni ni slijepi. Samo trebamo vremena', poručuje Most čestitajući na Facebooku Božić građanima i moleći ih da budu strpljivi i da im puste priliku da se dokažu

'Božić 2015. će zasigurno ostati zapamćen kako u Hrvatskoj, tako i u glavama i srcima petnaestorice zastupnika MOST nezavisnih lista njihovih obitelji i prijatelja. Nasred smo oceana, a morski psi nam se približavaju', pišu mostaši na svojem Facebooku.

'Koalicija Hrvatska raste nam nikada neće zaboraviti jer smo im uništili priliku da produže četverogodišnji nerad. Jedan dio javnosti nas gađa kamenjem jer se osjeća prevarenim, a naš trenutni partner u sporazumu o reformskoj vladi, Domoljubna koalicija, zasigurno nas smatra Mostom za dolazak na vlast. Nismo naivni ni slijepi. Samo trebamo vremena. Sada nam je Domoljubna koalicija partner. Za sada. Pokušaju li nas usisati - dižemo ruke od svega', uvjeravaju, između ostalog, iz Mosta tvrdeći da je ovo bila jedina prilika za promjenu.

Prvu su bitku, smatraju, dobili, a sada kreću u novu - reforme i promjene. 'Dajte nam vremena, budite nam podrška. Prvi put imamo novu situaciju u Hrvatskoj. Pustite nas da se dokažemo', mole mostaši nakon što su mnoge razočarali.

No oni poručuju: 'Želimo vam miran i blagoslovljen Božić! I ne zaboravite, nismo vam mi ukrali Božić. Kradu nam ga dvadeset godina. A mi vam ga, stručnim i nestranačkim mandatarom pokušavamo - vratiti.'

Božić 2015. će zasigurno ostati zapamćen kako u Hrvatskoj, tako i u glavama i srcima petnaestorice zastupnika MOST...

Posted by MOST nezavisnih lista on Thursday, 24 December 2015