od 1. listopada

Završen remont i dodatna ispitivanja: Napokon se otvara bazenski kompleks Svetice

26.09.2018 u 15:58

Bionic
Reading

Od ponedjeljka 1. listopada otvara se bazenski kompleks Svetice s wellness centrom. Građani i djeca mogu sudjelovati i u raznim programima za sve životne dobi, izvijestili su iz Zagrebačkog holdinga

Tako je najmlađima namijenjeno plivanje bebe ribe i bebe vidre, djeca mogu učiti plivati u školi plivanja i usavršavanja, a odrasli na tečaju plivanja. Starijim osobama omogućen je pak program zdravstvenog plivanja i korektivnog vježbanja.

Radno vrijeme bazena je radnim danom od 6 do 22 sata, subotom od 11 do 19 sati te nedjeljom od 13 do 20 sati, a radno vrijeme wellnessa je od ponedjeljka do petka od 8 do 22 sata te vikendom od 10 do 23 sata.

Bazenski kompleks zatvoren je od srpnja zbog, kako su tada objasnili iz ZG holdinga, standardnog godišnjeg remonta koji je trebao trajati tri tjedna. No naknadno je rečeno da se trebaju provesti 'dodatna ispitivanja nakon provedenih radova na remontu', što je izazvalo sumnju da je u kompleksu, koji je otvoren prije tek dvije godine, bilo većih problema ili kvarova.

  • +7
Wellness centar u sklopu bazenskog kompleksa Svetice Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl