OBJAVA NA FACEBOOKU

Napadnut gradonačelnik Vrgorca Ante Pranić?

12.11.2016 u 12:52

Bionic
Reading

Gradonačelnik Vrgorca Ante Pranić navodno je fizički napadnut. Pranić je za gradonačelnika izabran kao kandidat Nezavisne liste mladih koja je imala potporu Mosta. Pranićevom pobjedom prekinuta je dugogodišnja vladavina HDZ-a u tom mjestu uz bosanskohercegovačku granicu

U objavi na Facebooku Nezavisna lista mladih je oštro osudila govor mržnje predsjednika vrgoračkog HDZ-a Željka Primorca. Tvrde da on huškačkom politikom širenja laži i demagogije želi unijeti nemir te da je zbog 1300 kuna ovrhe, zbog neplaćenih obaveza zadnjih godina, u petak u gradski ured uletio građanin, neprimjerenim rječnikom vrijeđajući sve gradske službenike i najavljujući da će zapaliti cijelu zgradu. 'Gradonačelnik je stao u obranu gradskih službenika, zbog čega je fizički napadnut', ističu.


'Prije napada sami službenici su u ime ljutitog građanina ispisali žalbu na rješenje', navode iz Liste mladih te tvrde da to nije spriječilo fizički napad na gradonačelnika. Smatraju da je pravi razlog napada izrečen prije samog čina: 'Nisi mi zaposlija malog.' U Nezavisnoj listi mladih su mišljenja da ono što HDZ radi u Vrgorcu ne radi ni u jednom drugom gradu.