NEPRIMJERENI SADRŽAJ

Naoružani torcidaši ispisivali grafite uz autocestu

22.11.2010 u 16:37

Bionic
Reading

Trojica požeških torcidaša koja su na odmorištu uz autocestu ispisivala grafite u subotu su imala bliski susret s policijom. Policajci su pregledom njihovog automobila osim sprejeva pronašli i metalne palice te gumeni pendrek, zbog čega protiv navijačkog trojca slijedi optužni prijedlog

Kako doznajemo, mladići su na odmorištu Sredanci, na autocesti nedaleko od Slavonskog Broda, crnim sprejem na zidu i na kontejneru za smeće ispisali tri grafita - 'T 1950', 'Slavonci 1950', i 'Torcida PŽ'. U trag počiniteljima ušli su požeški policajci.

Oni su u subotu, pola sata iza ponoći, na cesti između mjesta Kuzmica i Dervišaga, zaustavili VW Golf kojim je upravljao 21-godišnji Požežanin, a s njim u vozilu bila su i dvojica njegovih prijatelja, 21-godišnjak i 25-godišnjak.

Nakon što je u torbi jednog od mladića pronađen sprej, dok je drugi sprej pronađen na cesti, nedaleko od zaustavljenog Golfa, kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su upravo 21-godišnji vozač i njegov 25-godišnji prijatelj na odmorištu uz autocestu crnim sprejem ispisali spomenute grafite, koji su, kako stoji u policijskom izvješću, 'neprimjerenog sadržaja'.

Daljnjim pregledom policajci su u Golfu pronašli i dvije metalne teleskopske palice te jednu originalnu gumenu palicu, a budući da pronađeno oružje služi isključivo za napad, protiv sve trojice mladića slijedi optužni prijedlog zbog, kako se navodi u priopćenju, 'nedozvoljenog držanja oružja'.