NASTAVAK ARKHAM ASYLUMA

Najavljen Batman: Arkham City

09.08.2010 u 14:00

Bionic
Reading

Warner Bros. je napokon i službeno objavio ono što se nagađa već mjesecima – nastavak legendarnog Arkham Asyluma je u pripremi

Kad se pojavio 2009. godine, Batman: Arkham Asylum je trenutačno postao hit i odmah mu je dodijeljena titula najbolje igre rađene po filmu ili stripu ikad. Sasvim zasluženo, ako se  nas pita. Odlična priča, genijalni sustav borbe, atmosfera, grafika, sve je bilo na vrhunskoj razini kakvu Batman i zaslužuje. Igra je prodana u tri milijuna primjeraka i pokupila brojne nagrade.

 

Potaknuti vrtoglavim uspjehom igre, u Warner Brosu su odmah odlučili napraviti nastavak, a to su sada i službeno objavili. Na igri radi Rocksteady Games, autor prvoga dijela, a igra će svjetlo dana ugledati u jesen 2011. godine. Znači, morat ćemo pričekati još godinu dana, no što se može.

 

Arkham City je, objašnjavaju iz Warnera, strogo omeđeni dio Gothama u kojemu obitavaju najveći zločinci i različite bande pod vodstvom poznatih zlikovaca. U prvom traileru igre tako se pojavljuju Joker i Harley Quinn, obojica poznata iz Arkham Asyluma, ali iz Rockesteadyja najavljuju i brojne nove zlikovce.

 

Igra je u izradi za PC, PS3 i Xbox 360.

 

Mi smo oduševljeni ovom viješću! Što vi mislite o ovome i u kakvom vam je sjećanju ostao Arkham Asylum?

 

Batman: Arkham City - Teaser Trailer