obiteljsko nasilje

Motiv novog ubojstva i samoubojstva u BiH je ljubomora?

21.08.2023 u 12:36

Bionic
Reading

Motiv teškog zločina u Živinicama u BiH, gdje je muškarac u nedjelju ubio ženu pa potom počinio samoubojstvo, je ljubomora, tvrde u ponedjeljak lokalni mediji

Nakon što su iz MUP-a Tuzlanske županije potvrdili da je u nedjelju navečer policija u kući u živiničkom naselju Podgajevi pronašla tijela žene i muškarca s prostrijelnim ranama te da je cijeli slučaj označen kao ubojstvo i samoubojstvo, mediji su objavili da je počinitelj i samoubojica Mevludin Aljić (58) dok je ubijena žena Tahira Čamdžić (52).

Portal Dnevnog avaza objavio je da je motiv zločina bila ljubomora.

Aljić je navodno s Čamdžić bio u izvanbračnoj vezi, a ubio ju je nakon svađe neposredno po njenom povratku iz Njemačke, gdje je bila na svadbi svoje kćeri.

U ženu je pucao iz pištolja, a nema informacija da je Čamdžić ranije prijavila bilo kakav slučaj nasilja.

Ovo ubojstvo i samoubojstvo uslijedilo je deset dana nakon što je muškarac u Gradačcu ubio bivšu partnericu koju je prije toga brutalno zlostavljalo i sve to učinio dostupnim u prijenosu na društvenoj mreži.

Potom je ubio još dvojicu muškaraca te ranio još tri osobe, a nakon toga je počinio samoubojstvo.

Sve okolnosti tog zločina još nisu razjašnjene, a ubojica ni do danas nije pokopan jer članovi njegove obitelji i dalje odbijaju preuzeti tijelo iz mrtvačnice.