ODGOVORILA GLAVAŠU

Mom djedu 'zločincu' je Sofia Loren kuhala paštašutu

14.08.2015 u 09:45

Bionic
Reading

Nakon što se Glavaš slikao s Hitlerovim vinom, a poslije na svom Facebook profilu kao odgovor na reakcije javnosti objavio i fotografije Titova vina, oglasila se i unuka Josipa Broza Tita, Saša Broz

Saša Broz u svom je Facebook statusu Glavašu, iako ga nije imenovala, posvetila i pjesmicu.

'Pijem vino, Adolf me gleda, pogled mu mrk, al' zato podrezan brk', spjevala je Saša Broz.

Pjesmicu je, navodi dalje, posvetila 'svim mrziteljima propagandističkih, ljubozločinačko, instruiranih, smrdljivo ljevodesničarskih, ustašočetničkih, k....nih skotova', napisala je Saša Broz.

Podsjetimo, nepravomoćno osuđeni ratni zločinac Branimir Glavaš šokirao je javnost kada je na svoj Facebook profil postavio fotografije na kojima je pozirao ispred boca s vinom na kojem su bile Hitlerove fotografije. Nakon žestokih reakcija, o kojima je pisao i tportal, sporne fotografije su uklonjene, no Glavaš je na Facebook profil postavio i fotografije Titova vina.

'Smeta li vam vino s imenom jednog od 10 najvećih zločinaca u povijesti svijeta? U Kumrovcu se prodaje crno i bijelo vino koje na boci ima sliku komunističkog zločinca Tita, a na etiketi piše da je proizvedeno od grožđa iz vinograda čiji je vlasnik bio Tito. Živjeli!' napisao je Glavaš.

Broz mu je odgovorila i na to. Objavila je fotografiju na kojoj Sofija Loren nešto kuha, a Josip Broz nadgleda što se događa u kuhinji. 'Jedan od 10 zločinaca kojem je Sofia Loren kuhala paštašutu. Fino je znala, kažu, jaja zamutiti tom prokletom zločincu... ali svakom prema zasluzi, nekom Ado, a nekome Sofia', napisala je Broz.

"pijem vinoAdolf me gledapogled mu mrkal zato podrezan brk"- narodnaza sve mrziteljepropagandističkih ljubozloč...

Posted by Saša Broz on Thursday, 13 August 2015