Noćno divljanje u Župi dubrovačkoj

Mladići goli do pasa ukrali autobus, srušili semafor, probili zid i prepolovili palmu

05.09.2019 u 11:02

Bionic
Reading

Incident se dogodi u kasnim noćnim satima. Tri mlađa muškarca pobjegla su s mjesta nesreće, a policija intenzivno traga za njima

Kasno noćas u Župi dubrovačkoj nekoliko mlađih muškaraca ukrali su Libertasov autobus i njime se vozikali uokolo, javlja Libero Portal. U divljoj vožnji okolicom Dubrovnika pričinjena je velika materijalna šteta.

Željko Tutnjević s Libero Portala snimio je prizore koji su zaprepastili stanovnike Župe dubrovačke Izvor: Libero Portal / Autor: Željko Tutnjević

Prvo su, piše portal, odvalili semafor, potom su uništili parkirani automobil, prešli preko nogostupa na zelenu površinu i umalo se prevrnuli, da bi na kraju pobjegli i ostavili autobus. Stanovnici su jutros zatekli sve polomljeno, a semafori na velikom raskrižju ne rade pa se očekuju dodatne prometne gužve.

Šteta na autobusu je velika, a policija obavlja očevid. Prema neslužbenim informacijama traga se za tri mladića s ovog područja.

Izjavu očevica događaja prenio je i Dubrovački dnevnik. Prema njemu, sve se dogodilo oko 2.15 sati:

'Kad sam se parkirao, začujem nekakvu tutnjavu i imam što i vidjeti; autobus koji ide lijevo- desno i udara znakove i semafore. Unutra tri tipa, gola do pasa, deru se i skaču. Prođe pored parkinga i zahvati zadnje auto, ispada vozač iz sica i probije zidić od metra visine te prepolovi palmu na pola. Pobjegli su kroz prozor autobusa. Imaju dvadesetakak godina', ispričao je svjedok ovog događaja koji je uzbudio Župu dubrovačku.