STANJE JE PUNO BOLJE

Mladi hajdukovac Milić odlično se oporavlja

16.01.2012 u 16:34

Bionic
Reading

Mladi Hajdukov stoper Antonio Milić prošao je pravu osobnu dramu tijekom treninga na pripremama u Solinu kada se odjednom srušio i počeo tresti. Doktori su odmah reagirali i odveli ga u KBC Split gdje se 18-godišnji Milić uspješno oporavlja

Stoper Hajduka Antonio Milić (rođen 1994. godine) tijekom zagrijavanja se srušio i počeo tresti. Ostali igrači Hajduka prekinuli su trening, nakon čega je mladom nogometašu pružena liječnička pomoć. Kasnije je mladi Milić završio u KBC Split, a s njim je otišao i klupski liječnik Jurica Rakić. Na svu sreću, mladi nogometaš je van životne opasnosti.

'Pretpostavljamo da će Milić do kraja tjedna završiti obradu te da će se, prema prvim prognozama, nakon toga priključiti normalnim treninzima. Antonio je kao i svi ostali igrači na početku priprema prošao sistematski pregled na kojem nisu uočeni bilo kakvi problemi', rekao je dr. Rakić.

Nogometaša je u bolnici posjetio i prvi čovjek Hajduka Hrvoje Maleš koji je po izlasku iz bolnice novinarima kazao:

'Antonio je veseo, radostan, smije se. Njegovo zdravlje je na prvom mjestu i sve ćemo podrediti tome, no ja osobno vjerujem u njegov oporavak te da će s ostatkom momčadi krenuti na pripreme u Tursku', kazao je Maleš.