STRAVA U LEPOGLAVI

Mjesec dana ležao mrtav u mlinu

03.05.2010 u 16:07

Bionic
Reading

U napuštenu 'Barlekovu mlinu' u Očuri pokraj Lepoglave jučer je popodne pronađen mrtav muškarac

Još nije poznat identitet nepoznate muške osobe čiji je leš pronađen u nedjelju oko 15.15 sati u starom napuštenom mlinu u Očuri, mjestu na rubu Varaždinske, a prema Krapinsko-zagorskoj županiji

Nakon obavijesti građanina koji je pronašao leš u tzv. 'Barlekovom mlinu', provedenim policijskim izvidima utvrđeno je da se u mlin posljednji put kroz vrata ulazilo tijekom ožujka.

'Od tog vremena nitko nije ulazio kroz vrata mlina, budući da su zaključana. Stoga je nepoznati muškarac najvjerojatnije ušao kroz otvor osovine vretena sa stražnje strane', izvijestili su iz PU varaždinske, koja ima na popisu više nestalih osoba, ali se za sada ne može reći je li u mlinu nađen netko s popisa ili netko drugi.

U mlinu nisu pronađeni nikakvi identifikacijski dokumenti kojima bi se mogao utvrditi identitet stradale osobe kojoj je radi identifikacije izuzet DNK. Isto tako zbog nastalih truležnih promjena liječnicima HMP DZ Ivanec nije bilo moguće na mjestu događaja utvrditi uzrok smrti, pa je istražna sutkinja Županijskog suda u Varaždinu naložila obdukciju mrtvog tijela tijekom nakon koje bi se trebao znati što je uzrok stradavanja.