NADAHNUTA PREMIJERKA

Misno slavlje uči Kosor poniznosti i služenju narodu

05.06.2011 u 16:43

Bionic
Reading

Predsjednica Vlade Jadranka Kosor izjavila je nakon današnje svete mise koju je na zagrebačkom Hipodromu u povodu Prvog nacionalnog susreta hrvatskih katoličkih obitelji predvodio papa Benedikt XVI. da nas misno slavlje uči poniznosti, kao i tome da oni koji obnašaju vlast služe svome narodu

Pohod Svetog Oca Hrvatskoj premijerka će pamtiti po potpori obiteljima. 'Svakako, to je i najvažnija poruka i svakako ja to doživljavam i kao poruku za za okupljanje svih nas u Hrvatskoj poput obitelji, dakle da se okupimo da budemo bolji, da budemo zajedno, da živimo u ljubavi, međusobnom poštovanju i razumijevanju', poručila je Kosor.

Dakako da je bilo i puno poruka o kojima ćemo još promišljati, na temelju kojih ćemo raditi i u skladu s kojima ćemo živjeti, naglasila je.

Boravak Pape u Hrvatskoj nazvala je 'danima za sjećanje'.

'To je najkraća riječ koju mogu izgovoriti, s puno emocija, puno neobično dobrog ozračja, puno neobično dobrih vibracija. I jučer, i danas na dočeku, uz puno hrvatskih zastava, uz pljesak i uz pozdrave Svetome Ocu, i on je doživio na poseban način taj doček', rekla je Kosor dodajući da joj je Papa o tome pričao dok su razgovarali.