SVE ZAMKE EURA

Mislite da je lako biti reporter? Pogledajte

16.06.2012 u 16:25

Bionic
Reading

Nije rijetkost slušati ili čitati prodike na račun televizijskih reportera. Ali, osim elokventnosti, tečnosti i pravilnog naglašavanja, u opisu radnih mjesta ovih ljudi je i snalaženje u ekstremnim situacijama

Možda i najveći izazov reportera je javljanje uživo iz gužve. Ako je situacija još k tome i natopljena alkoholom, stvari lako izmaknu kontroli. To se dogodilo jednom Poljaku i Ukrajinki (u izoliranim slučajevima), a iako nije bilo nikakvog nasilja, njihove su kušnje bile goleme.

Poljak se našao u središtu veselog irskog tuluma koji je epicentar uskoro dobio upravo ispred kamere. Oko njega su pjevali, malo su ga i zalili pivom, stavili mu kapu i potpuno ga okružili, ali čovjek je odradio javljanje do kraja.

Ukrajinska kolegica je imala sreće što nije išla uživo, ali pune tri minute nije uspjela niti započeti prilog. Stala je na rutu nizozemskih navijača i namjestila osmijeh, ali on je s vremenom iščezavao kako su se nizali mali incidenti koji su je ometali. Kada joj je jedan navijač 'zalepršao haljinicom' bila se i naljutila, ali bijes je ubrzo prošao. Ipak, prilog je morala snimiti na nekoj manje frekventnoj lokaciji. I vjerojatno ne okrećući leđa masi navijača.

Irci su priredili tulum pred kamerama, ali Poljak se sjajno snašao
Ukrajinka na mukama